20.6.12

Μαύρη προπαγάνδα και προβοκάτσια κατά...


...δημοσιογράφων για δήθεν συνεργασία τους με την ΕΥΠ...
Το βιολί με την δήθεν εμπλοκή δημοσιογράφων στα γρανάζια της ΕΥΠ άρχισε να γίνεται πλέον φανερό ότι πρόκειται περί φοβερής μαύρης προβοκάτσιας. Δημοσίευμα πριν από λίγη ώρα υποστηρίζει ότι η ΕΣΗΕΑ έχει παραλάβει φάκελο στον οποίο υπάρχουν... τάχα, στοιχεία ότι 10 δημοσιογράφοι είχαν ή και έχουν ακόμα συνεργασία με την ΕΥΠ.

Φυσικά τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα αλλά ο πρόεδρος κ. Τρίμης έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με όλους όσοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με το ζήτημα. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Τρίμη ο οποίος στο ερώτημα εάν παρέλαβε τον περιβόητο φάκελο τόνισε: «Ουδέν σχόλιο. Δεν ασχολούμαι με λάσπες».

Στη συνέχεια ο κ. Τρίμης ερωτηθείς εάν παρέδωσε τον φάκελο στην δικαιοσύνη απάντησε στο ίδιο μοτίβο: «Δεν ασχολούμαι με λάσπες γιατί όταν οι λάσπες πηγαίνουν παρακάτω δεν θέλω να μετέχω σε αυτή την διαδικασία!»

ΑρΠα

Υ.Γ Κανένας δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να λασπώνει τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Κανένα παρακράτος δεν μπορεί να αφήνει σκιές για πρόσωπα που εντίμως κάνουν την δουλειά τους και γιατί ενίοτε ενοχλούν το σύστημα εξουσίας. Αυτό πρέπει να τελειώνει εδώ και τώρα.

Τ.Χ.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: