4.6.12

Νέες μπίζνες για την Πίππα...


Η Πίππα, φαίνεται πως βαρέθηκε να είναι μόνο η sexy αδελφή της Κέιτ και ανοίγει τα επιχειρηματικά φτερά της. Πληροφορίες αναφέρουν πως... η Πίππα παραιτήθηκε από τη δουλειά της στην εταιρεία κέτερινγκ Table Talk, προκειμένου να στραφεί σε νέους… επαγγελματικούς ορίζοντες. Αυτούς της διοργάνωσης γάμων.

Η 28χρονη άλλωστε δοκιμάστηκε με επιτυχία στο συγκεκριμένο πεδίο, καθώς προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση της απογευματινής δεξίωσης του πριγκιπικού γάμου. Ήταν εκείνη που έφερε τα αρωματικά κεριά, τα αγαπημένα της αδερφής της Κέιτ, αλλά και τα βαζάκια με γλυκίσματα για το κάθε τραπέζι των καλεσμένων.

«Θα ήταν τέλειο για εκείνη. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική όπου έχουν τρέλα με τους βασιλείς και πολύ πιο ισχυρή βιομηχανία διοργάνωσης γάμων» ανέφερε φίλος στην Daily Mail. Πριν από λίγες ημέρες η Πίππα διοργάνωσε το κέτερινγκ στον γάμο της καλής της φίλης Καμίλλα Χούκ, που παντρεύτηκε τον Σαμ Χόλλαντ, ηθοποιό και εγγονό του Λόρδου Αττένμπορο.

«Πολλοί μιλούσαν για την καλή δουλειά που έκανε η Πίππα στον γάμο της Καμίλλα. Βοήθησε πολύ περισσότερο απ’ όσο νόμιζαν οι καλεσμένοι και μάλιστα στο τέλος της δεξίωσης προσέφερε σαντουιτσάκια μπέικον. Της είπαν οι φίλοι της ότι μπορεί να ζήσει κάνοντας αυτήν τη δουλειά!»

real.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: