1.6.12

«Θύμα» των περικοπών στον ΠΗΓΑΣΟ τα αθλητικά έντυπα του ομίλου ...


Χωρίς αποστολή στο… ταξίδι της Εθνικής στο Euro 12...
Όσοι γλύτωσαν τη λαίλαπα της απόλυσης αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στα εργαλεία που τούς παρέχονται για την παρουσίαση των θεμάτων τους. Η κρίση έφτασε και στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου που ... προετοιμάζεται στο εξωτερικό πριν μπει στη μάχη για το EURO12. Για πρώτη φορά λοιπόν τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν καλύπτει την προετοιμασία της Εθνικής δημοσιογράφος του Πήγασου, παρότι έχει αθλητικό φύλλο και αθλητικό ραδιόφωνο! Οι αρχισυντάκτες και οι παραγωγοί δεν κατάφεραν να πείσουν τα αφεντικά της Μεταμόρφωσης με αποτέλεσμα το GOAL και το ΕΘΝΟΣ να μοιάζει με φτωχό συγγενή μπροστά στον ανταγωνιστή του που είναι SPORTDAY και SPORT FM, οι οποίοι και έστειλαν αποστολή στην Αυστρία. Έτσι το αναγνωστικό κοινό επέλεξε άλλο δρόμο ενημέρωσης, όπως φυσικά και οι διαφημιστές που ακολουθούν την Εθνική.

Ενώ λοιπόν στον Πήγασο τσιγκουνεύτηκαν 1500ευρώ, δεν έκανε το ίδιο το αθλητικό site onsports ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου το οποίο έστειλε δημοσιογράφο στην Αυστρία δημιουργώντας καλές εντυπώσεις στον κλάδο των αθλητικών.

Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώνεται και πρέπει να ήταν η πιο ήσυχη και λιγότερη ενοχλητική για τους διεθνείς, αφού η αντιπροσωπεία των ελληνικών media ήταν ολιγομελής! Με λίγο στρίμωγμα χωρούσαν όλοι σε ταξί! Σημεία όμως των καιρών!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: