9.6.12

Βάζει μπροστά τα εθνικά θέματα ...


Στο ακριτικό νησί της Χίου θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις θέσεις του για τα εθνικά θέματα μετά τις διφορούμενες δηλώσεις των στελεχών του.

Απάντηση στις βολές που δέχεται από την ΝΔ και για τα ... θέματα της εθνικής άμυνας αναμένεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στο ακριτικό νησί της Χίου.

Στόχος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδείξει πως το κόμμα του διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την διακυβέρνηση της χώρας σε όλους τους τομείς. Παράλληλα θα προσπαθήσει να «καλύψει» και τις διαφορετικές φωνές που υπάρχουν μέσα στο κόμμα του για τα εθνικά θέματα. «Η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της κατάργησης των αμυντικών δαπανών και στην ερώτηση και τι θα γίνονταν στο ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία είχε απαντήσει «θα το ρισκάραμε». Τις επόμενες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το πεντάγωνο και είχε σύσκεψη 3 ωρών με τον υπουργό και τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων.

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: