27.6.12

Χρυσή Αυγή: Αυτό προτείνουμε στον Δήμαρχο...καρτούν!...


"Δήμαρχο με το... σκουλαρίκι" αποκαλεί τον Γ.Μπουτάρη η Χρυσή Αυγή!...
Μια σκληρή επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη έκανε η Χρυσή Αυγή, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου περί αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο!
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου,αφού πρώτα αποκαλεί ...
καρτούν παλαιάς κοπής τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, του κάνει την εξής πρόταση. Να αποδεχτεί το ολοκαύτωμα των Ποντίων, ενώ αποφέυγει να πει και το ...όνομα του Δημάρχου αποκαλώντας τον τον Δήμαρχο με το...σκουλαρίκι

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την πρόταση της Χρυσής Αυγής:

"Αν και η κατά την προσωπική μου άποψη, θλιβερή αυτή φιγούρα, μόνο θυμηδία προκαλεί, παραπέμποντας φυσιογνωμικά σε cartoons παλαιάς κοπής (παρόλο τον αποτυχημένο εξωραϊσμό που επιχειρεί με το σκουλαρίκι), το γηρασμένο πρόσωπο, η κακή του άρθρωση (που σου δίνει την εντύπωση του διαρκώς μεθυσμένου) και ο συχνά ανερμάτιστος λόγος του (ο οποίος επίσης σου δίνει την εντύπωση ότι είναι συνέχεια μεθυσμένος), αποπνέουν την κόπωση και την πνευματική αφυδάτωση του κοινωνικού μοντέλου που πρεσβεύει.
Ένα κοινωνικό μοντέλο που στοχεύει στην αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών, την αποχριστιανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, την απάλειψη της εθνικής συνείδησης, την πλήρη ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών και τη νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων.
Ωστόσο, «ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Έτσι με αφορμή την κακής έμπνευσης πρόταση του κ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης για απαγόρευση εισόδου της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προκύπτει μια καλή ιδέα την οποία και εισηγούμαι προς το Λαϊκό Σύνδεσμο: Να θεσπισθεί με νόμο από την Ελληνική Βουλή, ότι όποιο πολιτικό πρόσωπο ή όποιος πολιτικός σχηματισμός δεν αποδέχεται το Ολοκαύτωμα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, όχι μόνο δεν επιτρέπεται να πολιτευθεί, αλλά να αντιμετωπίζει και την ποινική δίωξη από το Ελληνικό κράτος.
Ανάλογη νομοθετική ρύθμιση εισηγούμαι και για το πρωτόκολλο των Ελλήνων πολιτικών, που σε επισκέψεις τους στην Τουρκία καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Όσο οι τούρκοι αρνούνται να καταθέσουν στεφάνι στο άγαλμα του δημιουργού του σύγχρονου Ελληνικού κράτους Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, δεν είναι δυνατόν οι έλληνες ομόλογοί τους να προβαίνουν σε μια τέτοια ενέργεια απόδοση τιμής προς τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ.
Αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος για να εκμεταλλευτούμε (με την καλή έννοια) την κακή κατά άλλα πρόταση του Δημάρχου με το σκουλαρίκι"...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: