30.6.12

Αχαΐα: Κάλεσαν τη Χρυσή Αυγή για να τους ξεβουλώσει την ύδρευση!...


Χρυσή Αυγή... για όλες τις δουλειές! ...
Και αν στην Αθήνα μέλη της Χρυσής Αυγής μεταφέρουν σακούλες με τρόφιμα σε ηλικιωμένες κυρίες ή συνοδεύουν γέροντες σε τράπεζες προκειμένου να κάνουν ανάληψη χρημάτων, στην Αχαΐα η οργάνωση «ενεργοποιείται» ακόμη και για την παροχή ύδρευσης!
Ναι..., καλά διαβάσατε! Το περιστατικό συνέβη στις Βελιτσές Αχαϊας πριν από μερικές ημέρες. Παράγοντες της περιοχής διαπίστωσαν πως ο αγωγός ύδρευσης είχε «βουλώσει» με αποτέλεσμα η παροχή να είναι μειωμένη έως ελάχιστη. Απευθύνθηκαν αρχικά στον Δήμο Δυτικής Αχαϊας, υπηρεσιακοί παράγοντες του οποίου τους ενημέρωσαν πως ναι μεν θα επέμβαιναν αλλά σε μερικές ημέρες αφού δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο μηχάνημα. Το χωριό κινδύνευε να μείνει χωρίς νερό, μέχρι που σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος πρότεινε... να καλέσουν τη Χρυσή Αυγή!

Οι περισσότεροι τον κοίταξαν με περιέργεια, όμως ο κάτοικος τους διαβεβαίωσε πως θα έλυνε το θέμα... μέσω του κόμματος. Δεν ξέρουμε πως, όμως μέσα σε λίγες ώρες ειδικό μηχάνημα μαζί με τον χειριστή του έφθασε στις Βελιτσές. Ο χειριστής ξεκίνησε αμέσως τις εργασίες, ο αγωγός ξεβούλωσε και το χωριό ξεδίψασε! Στο χωριό πάντως δεν γνωρίζουν αν ο συγχωριανός τους που έκανε και την σχετική πρόταση απευθύνθηκε όντως στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα ή αν με την ιδιότητα του ψηφοφόρου του κόμματος κάλεσε κάποιον γνωστό του «σύντροφο» και επικαλέστηκε το όνομα του κόμματους του Μιχαλολιάκου... για διαφημιστικούς λόγους.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: