14.6.12

Εισαγγελέας, κουνιάδα του θύματος, δίνει όρκο τιμής...


... για τη σύλληψη των δολοφόνων...

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού στο Ρέντη, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη .

Όμως θέμα τιμής αποτελεί η σύλληψη των φονιάδων, όχι μόνο για την...

αστυνομία, αλλά και για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στην οικογένεια του. Πρόκειται για μία πολύ γνωστή...


εισαγγελέα, η οποία είναι αδελφή της γυναίκας του θύματος.

Σοκαρισμένη μόλις έμαθε το τραγικό γεγονός έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος και ζήτησε πλήρη ενημέρωση από τους αστυνομικούς. Όπως είπε θα αφιερωθεί στην κοινή προσπάθεια για τον εντοπισμό τους και δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν φέρουν με χειροπέδες μπροστά της, τους δολοφόνους...

Το έγκλημα έγινε μετά τις 3 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Παντελή Νικολαίδη και Περικλέους. Οι δύο ληστές, επιτέθηκαν στον φαρμακοποιό, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν, για να του αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ένας από τους δύο κακοποιούς, σήκωσε το όπλο και εκτέλεσε τον άτυχο άνδρα, που διατηρούσε φαρμακείο κοντά στο σημείο, όταν αυτός αρνήθηκε να του δώσει την τσάντα που κρατούσε.

Ο δεύτερος δράστης περίμενε τον συνεργό του λίγα μέτρα πιο κάτω, μέσα σε ένα κίτρινο ΙΧ, με το οποίο και διέφυγαν.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά το γεγονός ότι ισχυρές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και χτένισαν την περιοχή, οι δολοφόνοι παραμένουν άφαντοι.

Ο άτυχος φαρμακοποιός έμενε στην Καλλίπολη, ενώ πριν από ένα μήνα περίπου, άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να τον ληστέψουν ξανά. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η δολοφονία του 52χρονου έγινε ακριβώς στο ίδιο σημείο, όπου πριν ένα χρόνο είχαν πέσει νεκροί δύο αστυνομικοί από τα πυρά κακοποιών.

iepiloges.blogspot.gr

φωτό από makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια: