22.6.12

ΠΑΤΡΑ: Μπάχαλο με ύβρεις και "ατάκες" στο Δημοτικό Συμβούλιο (Βίντεο)...


"ΕΙΣΑΙ ΧΛΕΧΛΕΣ" ΚΑΙ "ΚΕΡΑΤΟ ΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΟ"...
Τα ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης δέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Πάτρας Βασίλης Λοτσάρης, ο οποίος τοποθετούμενος στη συζήτηση του θέματος περί του κλεισίματος του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Παιδιών Νεάπολης, που έφεραν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο οι Παρατάξεις ...

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», έκανε λόγο για ...δικτακτορία του Σώματος!!!

Η αντίδραση Λοτσάρη, προκάλεσε την άμεση απάνηση της αντιπολίτευσης, με τον Ανδρέα Αντωνόπουλο (σύμβουλο του Κ. Πελετίδη - ΚΚΕ), μάλιστα, να καλεί τον κ. Λοτσάρη να ...πιει το χάπι του, προκειμένου να συνέλθει από την ...παράκρουση!

ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΛΗ

Απίστευτες ύβρεις, όπως «είσαι ρετάλι, είσαι κέρατο …βερνικωμένο», «είσαι …χλε-χλες, είσαι ξεφτίλας», «ξαναέλα στο Ρίον και θα περάσεις καλά!», εισέπραξε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρός του, Κώστας Μπουρδούλης!

Βέβαια από τα πυρά των κατοίκων του Ακταίου, δεν ξέφυγε ούτε ο Δήμαρχος Πάτρας, που άκουσε και αυτός τα ...σχολιανά του!

Αιτία στάθηκε η στάση της Δημοτικής Αρχής, κατά την συζήτηση του θέματος «Δημιουργία στάσης Προαστιακού, στο Ακταίο», μετά από σχετικό έγγραφο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου Δήμου Πατρέων.

Αφορμή για την έκρηξη του κόσμου, στάθηκε η πρόταση του κ. Μπουρδούλη, να διακόψει για ένα δεκάλεπτο την συνεδρίαση.

Αυτή η κίνηση ήταν που υπερχείλισε το ποτήρι της οργής των κατοίκων, που πάνω στην απόγνωσή τους, επικαλέστηκαν ακόμα και τον ...Κασιδιάρη της «Χρυσής Αυγής»!
Κλικ για το ΒΙΝΤΕΟ
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: