26.6.12

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Ιγνατίου, Ζουμπανιώτης, Τσίτσας, με τον νεαρό ανταποκριτή του ΣΚΑΙ, Δημάδη...


Περίσσεψε η αυθάδεια του νεαρού ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, Θάνου Δημάδη, απέναντι στους μεγαλύτερους και παλαιότερους συναδέλφους του, Μιχάλη Ιγνατίου, Αποστόλη Ζουπανιώτη και Θανάση Τσίτσα! Ο...

νεαρός δημοσιογράφος στην ουσία αμφισβήτησε τις ανταποκρίσεις και των τριών συναδέλφων του, σε Mega, ANT1 και Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μετέφεραν το κλίμα της κυβέρνησης Ομπάμα για την εκλογή Σαμαρά. Οι τρεις ανταποκριτές και δεδομένου ότι η Ουάσινγκτον δεν είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση, περιορίστηκαν να μιλήσουν αντλώντας πληροφορίες από το ρεπορτάζ τους, ότι οι ΗΠΑ είδαν θετικά το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών. Αντίθετα ο «αδιάβαστος» όπως απεδείχθη στη συνέχεια, Θάνος Δημάδης, επέμεινε να μιλάει ακόμη και για «δυσφορία» της κυβέρνησης Ομπάμα, γράφοντας μάλιστα και σχετικό κομμάτι στο Skai.gr το οποίο μετά από λίγες ώρες κατέβασε η διεύθυνση του site! Σε ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω twitter ειπώθηκαν ακόμη και βαριές κουβέντες (κυρίως προσβλητικές), μεταξύ των δύο πλευρών, για αυτό περιοριζόμαστε να αναφέρουμε μόνο ότι οι τρεις ανταποκριτές κατηγόρησαν τον νεαρό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, ότι δεν ήξερε τι έλεγε, διότι απλούστατα δεν είχε κάνει ρεπορτάζ! Και απεδείχθη ότι είχαν δίκιο, αφού η ανακοίνωση – μετά από λίγες ημέρες του Στειτ Ντιπάρτμεντ, «διέψευδε» στην ουσία τον νεαρό Δημάδη και επιβεβαίωνε τους Ιγνατίου, Ζουμπανιώτη, Τσίτσα!

Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι οι διαπιστευμένοι συντάκτες στο Στειτ Ντιπάρτμεντ πήραν αμέσως στα χέρια τους την ανακοίνωση που αφορούσε τις ελληνικές εκλογές. Άλλωστε όταν συμβεί ένα γεγονός και έχει ολοκληρωθεί το μπρίφινγκ οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι οποιαδήποτε ώρα κι αν είναι παίρνουν με email την σχετική ανακοίνωση. Προφανώς ο νεαρός Δημάδης ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη δεν είχε αντιληφθεί απολύτως τίποτα!

Υ.Γ.2 Να διευκρινίσουμε ότι ο ανταποκριτής του Ant1 Θανάσης Τσίτσας δεν αντάλλαξε βαριές (δηλ. προσβλητικές) κουβέντες με τον Δημάδη.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: