17.6.12

Κων.Μητσοτάκης : «Μόνο η πρωτιά της ΝΔ δίνει λύσεις» ...


Στο 253 εκλογικό τμήμα στην συνοικία της Χαλέπας του Δήμου Χανίων άσκησε νωρίς το πρωί, το εκλογικό του δικαίωμα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ.Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως... μόνο η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει λύσεις σε διάρκεια χρόνου αλλά και να εξασφαλίσει τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο κ.Μητσοτάκης συνοδευόμενος απο στελέχη της ΝΔ και πολιτικούς αλλά και προσωπικούς του φίλους, έφθασε λίγο πριν τις 10 το πρωί στο εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζει για πολλά χρόνια και αφού χαιρέτισε τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής πήρε τα ψηφοδέλτια και πήγε στο παραβάν.

Εκεί παρέμεινε για αρκετά λεπτά, κάτι που προκάλεσε και σχόλια απο τους παρευρισκόμενους, ενώ μετά την έξοδό του απο το εκλογικό τμήμα δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής :

"Μπόρεσα ευτυχώς και αυτή την φορά να έρθω από την Αθήνα στα Χανιά, στο εκλογικό τμήμα της Χαλέπας που ψηφίζω μια ζωή για να ψηφίσω στις σημερινές εκλογές, που είναι πάρα πολύ σημαντικές.

Δεν πρόκειται για συνήθη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδος για πολλά χρόνια.

Χωρίς καμιά αμφιβολία, η ψήφος του ελληνικού λαού θα σφραγίσει το μέλλον τουλάχιστον των δύο επομένων ελληνικών γενεών.

Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά. Χρέος όλων μας είναι να δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους, διότι αυτή την ώρα, μόνο η πρωτιά της ΝΔ, δεν διασφαλίζει απλώς λύση σε διάρκεια χρόνου, αλλά προπαντός δίνει αυτό που περισσότερο από κάθε άλλο χρειάζεται ο τόπος, την δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Γιατί το φάσμα της ακυβερνησίας – το έχω δηλώσει επανειλημμένως – είναι αυτό που με τρομάζει περισσότερο , γιατί θα συνοδευτεί από κοινωνική αναταραχή και ποιος ξέρει που θα φτάσει.
Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι και ελπίζω ότι την Δευτέρα θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα.

Ερωτώμενος για το εαν μπορεί να κάνει μια πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ απάντησε :

"Όλες οι προβλέψεις αυτή την ώρα είναι ευνοϊκές για την ΝΔ, όμως αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάσει. Πρέπει οι οπαδοί και τα στελέχη της ΝΔ να συνεχίσουν να μάχονται ίσα με την τελευταία ώρα.

Η εκλογή τελειώνει όταν οι ψηφοφόροι και του τελευταίου τμήματος έχουν καταμετρηθεί και έχουν βγει τα αποτελέσματα."
Στην συνέχεια παρέμεινε για λίγα λεπτά, στο προαύλειο του σχολείου της Χαλέπας, χαιρετώντας και συνομιλώντας με γνωστούς και μη πολίτες.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: