13.6.12

«Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα»...



Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο του προπονητή με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκη, να δίνει το παρόν στην συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο ... Πορτογάλος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως έρχεται στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με στόχο να διατηρήσει σε τοπ επίπεδο το επιθετικό παιχνίδι και να μείνει ο Ολυμπιακός στην κορυφή πετυχαίνοντας νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά μιλώντας για τον Ζαρντίμ δήλωσε: «Είναι μία ομόφωνη και συνειδητή απόφαση η επιλογή του Λεονάρντο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να πετύχει».

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκίνησε την παρουσίαση με δύο λόγια για τον νέο τεχνικό:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον νέο τεχνικό. Δεν πρόκειται να του λείψει τίποτα, θα έχει το καλύτερο ρόστερ για να χτίσει έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό. Σας είχαμε πει για έναν καλό προπονητή και αυτό έγινε. Ήρθε ένας νέος άνθρωπος με φιλόδοξος. Όλοι θα είμαστε δίπλα του για να κατακτούμε τίτλους στην Ελλάδα και να πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη. Οι φίλαθλοί μας θα μας στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο για να ράψουμε το 4ο αστέρι και τα 40 πρωταθλήματα. Θέλω τους φιλάθλους μας κοντά μας και να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Οι δυνατότητές μας και ο στόχος μας είναι υψηλός. Παρά τα όσα γίνονται στην Ελλάδα έχουμε την δυνατότητα να πάμε ψηλά. Θα ήθελα να πω δύο λέξεις για τους οπαδούς που μας στηρίζουν: Όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και να πάμε ψηλά την ομάδα».


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: