3.6.12

«Έδεσαν» το κότερο του Λέοντα...


Το κορυφαίο στην κατηγορία του σκάφος του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα που ονομάζεται «Mirage», βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ καθώς αποτελεί μια ακόμα περίπτωση πλωτού παλατιού που το ιδιοκτησιακό του καθεστώς «μπάζει νερά».

Όπως αναφέρει η... Real News, το high teck πλεούμενο του Λέοντα Πατίτσα, συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά φαίνεται ν΄ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα, η οποία δηλώνει άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως, στη Βουλιαγμένη.

Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει επτά εκατομμύρια ευρώ.

Το super yacht, έχει μήκος 27,5 μέτρα, και ήταν δώρο, το οποίο επέλεξε ο Λέων με αφορμή το γάμο του με την Μαριέττα Χρουσαλά, πριν από δυο χρόνια περίπου.

Το ζευγάρι, τις ημέρες του γάμου του, το είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για τις ολοήμερες αποδράσεις του, ενώ στο «Mirage» ήταν το μέρος όπου έκανε το bachelor party του ο νεαρός εφοπλιστής.

Με το ίδιο σκάφος, Μαριέττα και Λέων, έφυγαν για μήνα του μέλιτος τον Ιούνιο του 2010, με προορισμό τις Κυκλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: