14.6.12

Τον απόλυτο έλεγχο...


Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του, Βαγγέλης Μαρινάκης, διατηρούν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα και με τον νέο προπονητή.

Όπως και... με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έτσι και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που ήταν κοινή επιλογή απ' όσους εμπλέκονται στον Ολυμπιακό, δόθηκαν τα "κλειδιά" των αποδυτηρίων και η ελευθερία κινήσεων τόσο στην επιλογή του υπάρχοντος υλικού, όσο και στους ποδοσφαιριστές που είναι να έρθουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έκανε ξεκάθαρο στην συνέντευξη Τύπου για τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά το ίδιο επιβεβαιώθηκε και από το δείπνο που είχαν οι δύο άντρες λίγες ώρες μετά.

Χαρακτηριστικές ήταν οι ατάκες του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Πειραιά προς τον 38χρονο τεχνικό τόσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όσο και για την άμυνα.

«Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για "10άρι" διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε», ήταν τα λόγια του Μαρινάκη για τον οργανωτή της ομάδας, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και κουβέντα για νέο στόπερ κλάσης, σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Μέλμπεργκ: «Θέλω να κοιτάξεις για έναν έμπειρο σέντερ μπακ» ήταν τα λόγια του.

Πλέον ο σχεδιασμός "μπαίνει μπροστά" με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αξιολογεί το ρόστερ της ομάδας με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις.

Στη συνέχεια θα γίνουν οι αλλαγές που θα επιδείξει ο ίδιος, είτε αυτές είναι αποχωρήσεις, είτε νέες μεταγραφές.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: