4.6.12

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με ΕΤΕΡ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕΡ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αποτελούμενη από το βουλευτή του στη Β’ Αθήνας Δημήτρη Στρατούλη, το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Νταβανέλο και το μέλος της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ... Μάρκο Μπασιούκα συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Δημήτρη Καμαρινόπουλο, με δεκάδες εργαζόμενους – μέλη του σωματείου και με εργαζόμενους στο ραδιοσταθμό sentra fm.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ενημέρωσε το σωματείο και τους εργαζόμενους, ότι, εάν σχηματιστεί αριστερή κυβέρνηση, ως πρώτο μέτρο διακυβέρνησης της χώρας θα προχωρήσει στην άμεση ακύρωση των μνημονίων και των νόμων που τους θεσπίζουν. Επίσης ότι εν συνεχεία θα ακυρώσει τους σχετικούς εφαρμοστικούς νόμους των μνημονίων με προτεραιότητα αυτούς, με τους οποίους μειώθηκαν μισθοί, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες, καταργήθηκαν συλλογικές συμβάσεις εργασίας και η επέκταση της υποχρεωτικότητας τους, συρρικνώθηκε και μεταλλάχτηκε η μετενέργεια τους, περιορίστηκαν οι συνδικαλιστικές ελευθερίες και κατεδαφίστηκαν οι εργασιακές σχέσεις.

Ταυτόχρονα η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη της στους σκληρούς αγώνες της ΕΤΕΡ και των εργαζομένων – μελών της ενάντια στο αντεργατικό πογκρόμ απολύσεων και μειώσεων μισθών, που έχουν εξαπολύσει οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: