7.6.12

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο «προστατευόμενος» και ο«διαβασμένος» της Χρυσής Αυγής...


Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτός από τις γροθιές που μοιράζει σε γυναίκες, θεωρείται ο "διαβασμένος" της οργάνωσης που έχει αναλάβει το...έργο να παρουσιάσει η οργάνωση ένα...φιλολαΐκό προφίλ. Όπως ακριβώς έδειξε σήμερα...Στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει δολοφονηθεί από τη χούντα.

Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου με το ψευδώνυμο "προστατευόμενος".Εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια Αττικής.

Από τα φοιτητικά του χρόνια απέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και εντάχθηκε νωρίς στη Χρυσή Αυγή.

Παθιασμένος με τον στρατό, φέρεται να υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις. Όταν απολύθηκε, αφιερώθηκε στην οργάνωση και έγινε "ακτιβιστής της Χρυσής Αυγής".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του κόμματος λίγες μέρες πριν εκλεγεί στη Βουλή, ανέφερε: "Σήμερα που ο λαός κατάλαβε απόλυτα την απάτη της ψευτοδημοκρατίας τους, πληθαίνουν διαρκώς οι φωνές που εξυμνούν το καθεστώς της 21ης Απριλίου".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θεωρείται προετοιμασμένος για... μάχες στο δρόμο λόγω της θητείας του στις Ειδικές Δυνάμεις.
Οι προπονήσεις γίνονται σε ερημικά μέρη και ο δάσκαλος αναλαμβάνει να δείξει στους υπόλοιπους τις τεχνικές που έχουν μέγιστο αποτέλεσμα στις μάχες σώμα με σώμα. Για την Κανέλη δεν μάθαμε πως προπονούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: