14.6.12

Ο Λαζόπουλος, η γιόγκα του Παυλόπουλου και το bullying ...


Ταΐζοντας το «τέρας» με άλλη τροφή ...

Bαγγέλης Μακρής

Ξεκινώντας τον σχολιασμό της συμπεριφοράς Κασιδιάρη, ο Λαζόπουλος έστειλε το μήνυμα στα κανάλια: «Με ηδονή τα κανάλια επαναλάμβαναν την σκηνή και... έχτιζαν με αυτό τον τρόπο τις φωλιές μίσους μέσα στους ανθρώπους» είπε.

Μετά σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γιώργο Παπαδάκη. Τον πρώτο τον έβαλε να κάνει γιόγκα, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την αταραξία του κατά την διάρκεια του καυγά. Το χαρακτηριστικό «Όχι» που εκστόμισε ο παρουσιαστής έπαιζε σε ένα βιντεάκι με πρόβατο σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο και την δική του όχι και τόσο μάχιμη στάση κατά την διάρκεια του επεισοδίου.



Ήταν άλλος ένας τρόπος για να δώσει στο κοινό του αυτό που ήθελε: «Ας γελάσουμε με αυτούς που έκαναν την «κότα», ενώ γύρω τους έπεφτε ξύλο». Και το κοινό ανταποκρίθηκε. Αναμενόμενο. Το κοινό πάντα γελούσε με τους αδύναμους. Ναι, καλά διάβασες: Μπροστά στον Κασιδιάρη, ο Παυλόπουλος και ο Παπαδάκης ήταν αδύναμοι. Είχαν να κάνουν με ένα τύπο ο οποίος είχε τα μισά τους χρόνια, έχει πάρει διακρίσεις στις πολεμικές τέχνες, το μάτι του γυάλιζε και δεν μασούσε με τίποτα. Φοβήθηκαν.

Οι δυο άντρες δεν σκέφτηκαν την τηλεοπτική τους εικόνα εκείνη την στιγμή. Σκέφτηκαν την σωματική τους ακεραιότητα. Επέλεξαν να μην τις φάνε σε έναν άνισο αγώνα και δεν σκοπεύω να τους κρίνω καθόλου για αυτή τους την στάση.



Η ευθύνη του Παπαδάκη δεν ήταν γιατί δεν έπαιξε ξύλο αλλά γιατί δεν διέκοψε την εκπομπή νωρίτερα ή για να το πάω ένα βήμα παρακάτω δεν θα έπρεπε να καλέσει τον Κασιδιάρη στην εκπομπή. Οι ευθύνες του Παυλόπουλου είναι τι έκανε ο ίδιος και το κόμμα του για να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι πολιτικές οι ευθύνες του απέναντι στον ελληνικό λαό. Δεν με νοιάζει αν ο Προκόπης Παυλόπουλος προτιμά να παίζει γκόλφ ή μπρίτζ και όχι καράτε.



Ο Λαζόπουλος μπορεί να μην «έχτισε φωλιές μίσους στους ανθρώπους» επειδή επέλεξε να μην παίξει την σκηνή, έκανε κάτι άλλο εξίσου άσχημο: Ενίσχυσε με την στάση του το bullying απέναντι στους αδύναμους ανθρώπους. Τάισε το «τέρας» με άλλη τροφή.

Γελάστε λοιπόν, με τους άντρες που επιλέγουν να κάθονται ήσυχα αντί να ρίχνουν κλωτσομπουνίδι. Αλλά συγκριτικά με αυτά που διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ και ακούσαμε στην πραγματική ζωή λίγα είπε ο Λαζόπουλος. Εδώ άλλος έγραφε για την Δούρου ότι ούτε και αυτή αντέδρασε όταν της έριξε το νερό. Έπρεπε βλέπεις ως άλλη Λάρα Κρόφτ να του «τσακίσει» τα πόδια και να υπερασπιστεί τον εαυτό της.



Ο κύριος Λαζόπουλος που και ο ίδιος έχει πέσει θύμα τηλεοπτικού bullying(σ.σ Στην εκπομπή «Ζούγκλα» με καλεσμένο τον Καρβέλα, μετά από χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξε για τον ίδιο στην εκπομπή του) προτιμά να το ξεχνά. Τροφοδοτεί το κοινό του με αυτό που θέλει και την ίδια στιγμή σχολιάζει τα «κακά κανάλια», κλείνοντας μια τηλεοπτική σεζόν όπου έχασε σε πολλές περιπτώσεις το μέτρο.

lifo.gr

Εικόνα:Από το φιλμ Forrest Gump (1994)

Δεν υπάρχουν σχόλια: