7.6.12

Τι έδειξε για την πρεμιέρα του Euro ο… ελέφαντας!...


Εκεί που στο Μουντιάλ του 2010 είχαμε τον Πολ το… χταπόδι, τώρα στο Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας βρήκαμε την Τσίτα, τον ελέφαντα. Και... ενώ καθόμασταν ήρεμοι και άνετοι, περιμένοντας την πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας μας με την Πολωνία, ξαφνικά πρέπει να ανησυχήσουμε. Η χαριτωμένη Τσίτα έκανε ήδη την πρώτη της… προφητεία για το ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα μαντάτα για την Ελλάδα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Η Τσίτα, που έχει καταγωγή από Πολωνία και Ινδία, είχε να επιλέξει ένα από τα τρία λεμόνια που εμφανίστηκαν μπροστά της, όπου το ένα αναφερόταν στην πολωνική σημαία, το άλλο στην ελληνική και το τελευταίο σε ένα απλό μπάνερ, το οποίο αντιπροσώπευε την ισοπαλία. Δυστυχώς, η κατά τα άλλα φιλική Τσίτα, καρφώθηκε μπροστά σε αυτό με τη σημαία της Πολωνίας. Αν επιβεβαιωθούν οι μαντικές ικανότητες της, η πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας, προβλέπεται να έχει αρνητική τροπή.

Σύμφωνα με τον επιστάτη του ζωολογικού κήπου, ο ελέφαντας έχει ήδη προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα του τελικού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, επειδή οι αρμόδιοι δεν εμπιστεύονται ακόμα τις δυνατότητες της 33χρονης Τσίτας, αποφάσισαν να κάνει προβλέψεις μόνο στα παιχνίδια της Πολωνίας για αρχή. Ευχή όλων να μην αποδειχθεί το ίδιο προφητική, όπως ο Πολ πριν δύο χρόνια, γιατί διαφορετικά θα έχουμε... δράματα.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: