11.6.12

H Tρέμη πουλάει το σπίτι της. (Του Χατζηνικολάου πάντως είναι καλύτερο)...



kourdistoportocali

Σταθερή τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του Mega, παρά τα σενάρια που τη θέλουν κατά καιρούς να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης Ολγα Τρέμη πήρε τη... μεγάλη απόφαση να μετακομίσει όχι σε άλλο κανάλι, αλλά σε άλλο σπίτι.

Οπως αποκάλυψε η Real Life η ολοσέλιδη παρουσίαση του διαμερίσματός της στην οδό Ρηγίλλης σε ένα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας δεν αφήνει αμφιβολία ότι η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας έχουν ήδη αποφασίσει να ζήσουν σε άλλο σπίτι, αφήνοντας πίσω τους το ψηλοτάβανο αριστοκρατικό διαμέρισμα που τους είχε μαγέψει πριν από τριάμισι χρόνια.





Πολυτέλεια και υψηλή αισθητική

Λάτρις της υψηλής αισθητικής, με αδυναμία στην υπογραφή Chanel και στα κοσμήματα του κορυφαίου οίκου Van Cleef, η Ολγα Τρέμη είχε γοητευτεί από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το πολυτελές αρχοντικό. Ετσι, το φθινόπωρο του 2008, έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον χειρουργό Νίκο Νικητέα, η Ολγα μετακόμισε από ένα άλλο διαμέρισμα που βρισκόταν επίσης στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, το οροφοδιαμέρισμα του 2ου ορόφου έχει επιφάνεια 330 τετραγωνικών μέτρων, ενώ δυνατό του «χαρτί» αποτελούν τα ψηλά ταβάνια, που δίνουν αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας σε όλα τα δωμάτια.

Στην παρουσίαση για τους υποψήφιους αγοραστές, που συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλους τους χώρους, το σπίτι περιγράφεται με λεπτομέρειες, αλλά και με έμφαση στην πολυτέλεια και την αριστοκρατική φινέτσα που αποπνέει κάθε γωνιά του: «Δύο μεγάλα σαλόνια, ένα γραφείο-καθιστικό με τζάκι, μια εντυπωσιακή τραπεζαρία που βλέπει σε κήπο και ένα ωραιότατο WC για τους ξένους ολοκληρώνουν τους χώρους υποδοχής.

Η κουζίνα είναι κλασική στη διακόσμηση, πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένη. Δίπλα της υπάρχουν δύο δωμάτια με τα μπάνια τους, κατάλληλα για προσωπικό ή και για ξενώνες. Ενα family room είναι το κεντρικό σημείο που ενώνει τα τρία κυρίως υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους». Επίσης, αναλυτικά περιγράφονται από το μεσιτικό γραφείο η κρεβατοκάμαρα και τα έξτρα του σπιτιού: «Το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει μια πολύ μεγάλη γκαρνταρόμπα και βλέπει στον κήπο ενός νεοκλασικού.

Το κεντρικό σύστημα κλιματισμού, το home cinema στον χώρο του καθιστικού, τα αυθεντικά πατώματα και οι υπέροχες βιβλιοθήκες απλώς συμπληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά αριστοκρατικού διαμερίσματος».



Ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Η τιμή του σπιτιού, όπως αναφέρεται στην αγγελία πώλησης, είναι 2, 7 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει ωστόσο και αναφορά σε δυνατότητα ενοικίασης, με μηνιαίο μίσθωμα 9.000 ευρώ. Οσοι έχουν ενδιαφερθεί έως τώρα για το οροφοδιαμέρισμα έχουν λάβει την ηλεκτρονική παρουσίαση με τις φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό, καθώς και κείμενο με την αναλυτική περιγραφή του σπιτιού, γραμμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά, με τον τίτλο «Grand apartment on Rigilis Street». Εδώ και καιρό, άλλωστε, τα μεσιτικά γραφεία, μετά την καθίζηση του εγχώριου real estate, ποντάρουν περισσότερο στο «εισαγόμενο» ενδιαφέρον για τα πολυτελή ακίνητα.









Το τρίτο στεφάνι

Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ρηγίλλης, στη γειτονιά όπου ζει τα τελευταία χρόνια η Ολγα Τρέμη, είχε επιλέξει να ενώσει τη ζωή της με τον γιατρό Νίκο Νικητέα, τον Νοέμβριο του 2007. Ο γάμος τους ήταν λιτός, με ελάχιστους καλεσμένους. Ωστόσο, είχε δοθεί σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια: από το ιβουάρ ταγέρ που επέλεξε η παρουσιάστρια γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, μέχρι το γεύμα που ακολούθησε για τους καλεσμένους σε πολυτελές εστιατόριο του κέντρου.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152648&catID=11

Δεν υπάρχουν σχόλια: