2.6.12

Κεντρικός ομιλητής στην Εαρινή Σύνοδο του IIF ο Λουκάς Παπαδήμος ...


Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (6 - 8 Ιουνίου) στην Κοπεγχάγη η... Εαρινή Σύνοδος του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (IIF).

Το συνέδριο του IIF, το οποίο θα συγκεντρώσει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας, θα έχει ως βασικό θέμα τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη και ειδικά τα τεκταινόμενα σε Ελλάδα και Ισπανία.

Ακόμη, το συνέδριο θα ασχοληθεί με τις ρυθμιστικές αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα, τη συνεχιζόμενη κρίση στην παγκόσμια οικονομία και με τις εξελίξεις στις σκανδιναβικές οικονομίες.

Ειδικό βάρος θα πέσει στην ομιλία του κ. Παπαδήμου και στην εκτίμησή του για τις πολιτικές διεργασίες στην Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Στην σύνοδο του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου θα μιλήσουν ακόμη ο υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας κ. Βίτορ Γκασπάρ , ο Επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις Όλι Ρεν, ο Επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά και τις Υπηρεσίες κ. Μισέλ Μπαρνιέ και ο υπουργός Οικονομικών της Πολωνίας κ. Γιαν Βίνσεντ Ροστόφσκι.

Ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για τον αποχωρούντα πρόεδρο του IIF και πρώην επικεφαλής της Deutchebank κ. Γιόζεφ Άκερμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: