23.6.12

KYΠΡΟΣ: Βοήθεια από τους πολίτες στο θέμα κλοπών και διαρρήξεων, ζητά η Αστυνομία...


Λεμεσός: Τη συμβολή των πολιτών στην προσπάθεια για πάταξη και μείωση των κλοπών και των διαρρήξεων επιδιώκει η Αστυνομία μέσα από ενημερωτική εκστρατεία.
Χθες βράδυ στη Λεμεσό αστυνομικοί διένειμαν ενημερωτικό υλικό για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν οι ίδιοι οι πολίτες ώστε να...
μειωθούν οι κλοπές και οι διαρρήξεις.

Σύμφωνα με το εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη, «η Αστυνομία έχει αρχίσει εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών. Στόχος, όπως σημείωσε, είναι η επαφή της Αστυνομίας με τους πολίτες, ώστε να τους ενημερώσουμε για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν για τις διαρρήξεις και κλοπές, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που έχει αρχίσει το καλοκαίρι.

Παράλληλα, συνέχισε, στόχος μας είναι να πάρουμε και τα μηνύματα από τον κόσμο, το τι ακριβώς θα ήθελαν από την Αστυνομία, κάποια προβλήματα ή εισηγήσεις που θα ήθελαν να δώσουν έτσι ώστε να τα επεξεργαστούμε και να λάβουμε και εμείς περισσότερες ενέργειες ή καλύτερα μέτρα».

«Έχουμε παρατηρήσει, συνέχισε, από τη διάπραξη των διαφόρων αδικημάτων ότι χρειάζεται ο κόσμος να παίρνει περισσότερα μέτρα ασφαλείας και με δυο γραμμές αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου».

Τέλος, ανέφερε, ότι η εκστρατεία στην οποία συμμετέχουν μέλη του γραφείου Τύπου του Αρχηγείου και της κοινοτικής Αστυνομίας Λεμεσού θα συνεχιστεί βάση προγράμματος και σε άλλες επαρχίες.
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: