29.6.12

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα κεντρικά της Microsoft...


Ολόκληρη η προκήρυξη...

iepiloges.blogspot.gr

Με μία μακροσκελέστατη προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org η οργάνωση «Αποκλίνουσες συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερορισμού -Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική ενέργεια στο κτηριο της Microsoft.

Οι...

συντάκτες της προκήρυξης δηλώνουν αναρχικοί, επιτίθενται στην τεχνολογία, στα κόμματα και στην σημερινή «κοινωνία-φυλακή...»

Όπως αναφέρουν η επίθεση...
«Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος».

Τονίζουν πως: «Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου. Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο...

Η επιλογή του στόχου ήταν φαινομενικά άσχετη με τους δικαστικούς θεσμούς και την καταστολή, όμως ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι κοινός και στοχεύει παντού, όπως και ενιαίο είναι το σύστημα τους και δονείται ολόκληρο απʼ τους μικρούς και μεγάλους κραδασμούς της δράσης μας... »

Οι συντάκτες της προκήρυξης συνεχίζουν να επιτίθενται στην τεχνολογία με φράσεις του «Γιούνα-Μπόμπερ», Τέντ Κατινσκι, ενώ αναφέρονται στον Μπιλ Γκέιτς και προσθέτουν πως «το κτίριο της Microsoft επιλέχθηκε γιατί είναι μία απʼ τις ισχυρότερες εταιρίες του κλάδου των υπολογιστών, αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους»...

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: