18.6.12

NONEWS-NEWS, η απόλυτη ενημέρωση...

Οι αναγνώστες του NONEWS-NEWS, από το πρωί χθες, είχαν την απόλυτη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει με την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.
ΕΙΧΑΝ με απόλυτη ακρίβεια τις διακυμάνσεις των ποσοστών των κομμάτων , όπως έφταναν στην ομάδα που τα ανέλυε για τα EXIT POLLS.
ΟΙ αναγνώστες μας, γνώριζαν ακόμη και για το παρασκήνιο. Την διαφωνία των δημοσκόπων . Ο Νικολακόπουλος (GPO) έδινε τελικό αποτέλεσμα - άποψη που επικράτησε - στη μισή μονάδα τη διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μαύρος (MRB) στη 1,5 μονάδα και ο Γεράκης (ΜARC) στις 2,5 μονάδες.
ΤΟ επίσημο αποτέλεσμα στις 7 το βράδυ, μας δικαίωνε απολύτως.
ΑΛΛΆ και το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα βρισκόταν πολύ κοντά - σε ποσοστά και έδρες κομμάτων - στην εκτίμηση που κάναμε το βράδυ του Σαββάτου.
ΟΙ αναγνώστες του NONEWS-NEWS επίσης , καθ' όλη την διάρκεια των 15 ημερών που ίσχυε η -κουτή- απαγόρευση , γνώριζαν το τι ακριβώς συμβαίνει. Τι έλεγαν οι δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούσαν στα επιτελεία όλων των πολιτικών κομμάτων.
ΑΠΟ τα εκατοντάδες email που λαμβάνουμε, απλώς σημειώνουμε την διαπίστωση των αναγνωστών μας εκείνων που εύστοχα επισημαίνουν πως: Και σ' αυτη την εκλογική ενημέρωση, ήμασταν κοντά τους, όχι μόνο με εγκυρότητα , αλλά και με απόλυτη καθαρότητα μακράν από κάθε σκοπιμότητα.
ΤΟΥΣ ευχαριστούμε όλους...
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS
nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: