2.6.12

O Beckham και οι πάνες...


Μεγάλος χαζομπαμπάς είναι ο David Beckham, με την κόρη του, Harper Seven!

Η μικρούλα κοντεύει καλά καλά να χρονίσει, και ο άσος της μπάλας δεν... λέει ακόμα να τη χορτάσει. Μάλιστα παραδέχεται, πως παρόλο που τον επόμενο μήνα η Harper Seven έχει γενέθλια, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως έχουν κόρη, μετά από τρεις γιους στη σειρά.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», ο 37χρονος ποδοσφαιριστής είπε για την κόρη του:

«Τα πάντα πάνω της είναι θηλυκά! Ακούγεται ανόητο, αλλά το να έχεις ένα μικρό κοριτσάκι, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι χαλαρή… άνετη. Είναι θηλυκό!»

Μάλιστα παραδέχεται πως «ακόμα μ΄εξιτάρει να της αλλάζω τις πάνες. Το κάνω κάθε φορά και λέω από μέσα μου: “θεέ μου, έχουμε κόρη!”»

Μέχρι δε να κάνει κορίτσι, λέει πως όλοι του οι φίλοι του εξηγούσαν πως είναι εντελώς διαφορετικές οι κόρες από τους γιους, αλλά εκείνος δεν μπορούσε με τίποτα να το καταλάβει.

«Όταν έχεις τρία αγόρια, υπάρχει πολλή ενέργεια μέσα στο σπίτι. Είναι συνεχώς στο πόδι, από τη στιγμή που θα ξυπνήσουν μέχρι τη στιγμή που θα κοιμηθούν. Η Harper είναι εντελώς διαφορετική».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του ν΄αποκτήσουν ακόμα ένα ή δυο παιδιά:

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε ήδη τέσσερα παιδιά. Αλλά αν είχαμε ένα ή δυο ακόμα… γιατί όχι; Τα δυο ίσως τρομάξουν τη Victoria. Αλλά για ένα ακόμα το συζητάμε. Θα δούμε!»
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: