27.6.12

O Τζαβάρας μιλά για ατυχίες...


O Κ. Tζαβάρας μίλησε νωρίτερα στον REAL FM και έκανε λόγο για «ατυχίες», υποβαθμίζοντας τη σημασία του θορύβου που δημιουργήθηκε με την εκπροσώπηση της χώρας στις Βρυξέλλες.
Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού υποβάθμισε την.. εμπλοκή που υπήρξε με την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Συμβούλιο Κορυφής από τον υπουργό των Εξωτερικών τονίζοντας πως ο Δ. Αβραμόπουλος στις Βρυξέλλες θα εκπροσωπούσε τον Πρωθυπουργό και δεν χρειαζόταν καμία γνωμοδότηση ή ερμηνεία από τους διπλωμάτες.

«Δεν είναι κορυφαίο θέμα, από αυτό θα κριθεί η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε ο κ. Τζαβάρας ο οποίος για το θέμα του Κ. Βερνίκου και της παραίτησής του, αφού έπλεξε το εγκώμιό του για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μίλησε για «καλοπιστία» σημειώνοντας ότι ακόμη και πριν από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός είχε αναφερθεί στην εταιρεία του αγνοώντας τη συγκεκριμένη διάταξη. «Υπάρχει και ο ανθρώπινος τρόπος να προσεγγίζουμε τα πράγματα» σημείωσε ο κ. Τζαβάρας.

Για τις προτεραιότητες του στον τομέα του Πολιτισμού τόνισε πως στόχος του είναι να προάγει την άυλη πολιτιστική κληρονομιά που δεν χρειάζεται πόρους και χρήματα και η οποία θα στηριχθεί σε ένα δίκτυο εθελοντών από τον πνευματικό χώρο της Ελλάδας.

«Στόχος μας να ενισχύσουμε την ελληνική μας ταυτότητα να δείξουμε ότι η Ελλάδα στην κρίση αντιστέκεται στις αγορές και στις χυδαιότητες που ακούγονται εις βάρος των Ελλήνων κάθε μέρα» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: