18.6.12

O γιος της Γιάννας ψηφίζει Τσίπρα...


Ανάμεσα στους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Ομόνοια, για να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ήταν και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με... πληροφορίες o Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρισκόταν κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του. Ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι, παρακολούθησε όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.

Χειροκρότησε, μάλιστα, με πάθος, όταν στο τέλος της ομιλίας, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και ειδικά όταν αναφέρθηκε στο κίνημα «Occupy Wall Street».

Παρά το γεγονός ότι είχε διακριτική παρουσία, κάποιοι τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν. Όταν ορισμένοι άρχισαν να τον συγχαίρουν για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, εκείνος τους ευχαρίστησε, αλλά φαινόταν ξεκάθαρα η αμηχανία του και ευγενικά σταματούσε την κουβέντα, συνεχίζοντας να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: nocomments.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: