24.7.12

"Παραλύει" το Δημόσιο από τις 12.00


Διαμαρτυρία ενάντια στις φημολογούμενες περικοπές...
Με στάση εργασίας από τις 12.00 σήμερα το μεσημέρι, ως και τη λήξη του ωραρίου, απαντά η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις επιχειρούμενες πρόσθετες περικοπές από τους μισθούς των υπαλλήλων.

Το...
Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ηρακλείου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, ενώ ζητά από τη νέα συγκυβέρνηση να σταματήσει την υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών, να σταματήσει τη «λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων", να εξασφαλίσει την ανακεφαλαιοποίηση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα τους, αλλά και να προχωρήσει σε άμεσο «κούρεμα» των δανειακών υποχρεώσεων, ανάλογο με τη μείωση των μισθών.

Ταυτόχρονα η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζομένους στην Ελληνική Χαλυβουργία, ενώ ζητά να πρωθηθούν άμεσα λύσεις για τα προβλήματα των απεργών που είναι προβλήματα "όλης της εργατικής τάξης της χώρας".

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων στο Δημόσιο, απαιτεί από τη συγκυβέρνηση να αποσυρθούν τα Μ.Α.Τ., να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες και να προωθηθούν λύσεις στα προβλήματα των απεργών, που είναι προβλήματα όλης της εργατικής τάξης στη χώρα μας" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ από τις 12.00 το μεσημέρι ως το τέλος ωραρίου.

Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται στις νέες περικοπές και διεκδικούν «κούρεμα» των δανείων, θεωρώντας πως δεν μπορεί να συνεχιστεί «η εξαθλίωση των εργαζομένων»...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: