5.7.12

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 27χρονης στη Λαμπινού Πηλίου...


http://www.magnesianews.gr
Αίσιο τέλος είναι η περιπέτεια μιας 27χρονης, που χάθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί στη Λαμπινού, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.
Η γυναίκα, που είναι κόρη του Έλληνα πρέσβη στη Σρι Λάνκα, εντοπίστηκε από ομάδα πυροσβεστών που την αναζητούσαν, στις 14.15 σήμερα το μεσημέρι, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι της να...
περπατάει σε μια κορυφογραμμή.
Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε ότι την αναζητούσαν, άρχισε να κουνάει ένα φούτερ κόκκινου χρώματος που είχε μαζί της και να φωνάζει βοήθεια, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τους πυροσβέστες, που την προσέγγισαν πρώτοι, ήταν λίγο νερό.
Όπως έγινε γνωστό από έγκυρες πηγές, η 27χρονη, που έκανε διακοπές με την οικογένειά της, στο εξοχικό τους σπίτι στην περιοχή, βγήκε χθες το βράδυ και στις 3.30 τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι της. Στις 5.30 το πρωί, ο άνθρωπος του υπηρετικού προσωπικού βγήκε από το σπίτι και βρήκε στην εξώπορτα τα παπούτσια της 27χρονης, ενώ διαπίστωσε ότι η ίδια είχε φύγει, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.
Αμέσως ειδοποίησε τους γονείς της και ο διπλωμάτης, μια ώρα αργότερα τηλεφωνούσε στο Α.Τ. Μηλεών για να δηλώσει την εξαφάνισή της. Η κινητοποίηση των υπηρεσιών ήταν άμεση, ενώ ο πατέρας της κάλεσε και ιδιωτικό ελικόπτερο να κάνει έρευνες στην περιοχή, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι που εντοπίστηκε, δεν είχε φθάσει.
Στις έρευνες, που ξεκίνησαν στις 10 το πρωί, έλαβαν μέρος δυνάμεις της Αστυνομίας (και η ΟΠΚΕ), 10 πυροσβέστες και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα, με ένα εκπαιδευμένο σκυλί για τον εντοπισμό ανθρώπων, ένα περιπολικό του Λιμενικού που κάνει έρευνες δια θαλάσσης, εθελοντές της ομάδας Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και κάτοικοι της περιοχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: