21.7.12

Ο "Τζόκερ" του Κολοράντο είχε αγοράσει 6.000 σφαίρες...


Περισσότερες από 6.000 σφαίρες και φυσίγγια είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου τους τελευταίους δυο μήνες, ο δράστης του μακελειού σε σινεμά προαστίου του Ντένβερ στο Κολοράντο.

Σύμφωνα με... τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Νταν 'Οατς, ο Τζέιμς Χολμς είχε αγοράσει τα πυρομαχικά, αλλά και τέσσερα όπλα, από τοπικά καταστήματα, νομίμως.

Ο Όατς πρόσθεσε ότι ανάμεσα στα όπλα που αγόρασε ο Χολμς είναι και πολλοί γεμιστήρες για το τουφέκι που χρησιμοποίησε, ανάμεσά τους και ένας γεμιστήρας 100 σφαιρών, που βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης.

«Εμπειρογνώμονες μού εξήγησαν ότι με τον γεμιστήρα αυτόν, μπορούσε να ρίξει 50 με 60 σφαίρες το λεπτό», τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Η αστυνομία του Ντένβερ ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός από το μακελειό στην κινηματογραφική αίθουσα είναι τελικά 12 νεκροί.

Ο Τζέιμς Χολμς εισέβαλε χθες το απόγευμα στον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής του «Σκοτεινού Ιππότη» σκορπίζοντας τον τρόμο και το θάνατο. Σπούδαζε νευροεπιστήμες στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο και ήταν στη διαδικασία της απόσυρσης από το πρόγραμμα σπουδών του. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: