6.7.12

Θα με βάλεις μέσα, θείε ?...


Πιτσιρικάδες, με κοντό παντελόνι και τρύπια παπούτσια, τη στήναμε έξω από το γήπεδο και την πέφταμε σε μεγαλύτερους, με εισιτήριο, με το παροιμιώδες αίτημα : «θα με βάλεις μέσα θείε?...». Κοντά – κοντά για να μοιάζουμε γιοι του, περνάγαμε τον... έλεγχο και μπραφ, στην κερκίδα !

Το σκηνικό ξανάρθε στο νου με αφορμή την αυριανή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στο ΣΕΦ και το αλαλούμ που έχει επικρατήσει, σχετικά με το ποιος καλείται να συμμετάσχει, αλλά και πως κι από ποιον καλείται.

Ο αρχηγός, βλέπετε, τα κατήργησε όλα, όργανα, επιτροπές και συμβού-λια και κράτησε μόνο τους κολλητούς του.

΄Ολες οι πληροφορίες λένε, πως γίνεται της μουρλής !...

Σε μια διαδικασία, με την οποία, εννοείται, ξεκινάει η νέα αυτοργάνωση του νέου ΠΑΣΟΚ, γίνονται προσκλήσεις και περιορίζεται η συμμετοχή σε κάποιους. Οι άλλοι ; Στις εισόδους με το αίτημα «θα με βάλεις μέσα θείε…» ?...

Τι φοβούνται, κοσμοσυρροή ; Μήπως αδιαχώρητο ; Ποτέ άλλοτε δεν ταίριαζε το «μακάρι». Συνεπώς τι ; Το χάλασμα της φιέστας ; Μα και η κριτική, αυτό τον καιρό, επιδιωκόμενη πρέπει νάναι, καθώς δείχνει παραμονή, συμμετοχή, διάθεση προσφοράς.

Η εμπειρία λέει, πως τέτοιου είδους διαδικασίες γίνονται, για να υπάρξει ανάπτυξη, μεγάλωμα του πολιτικού φορέα, ενώ εδώ, το πράγμα μοιάζει να πηγαίνει στην παραπέρα συρρίκνωση. Γιατί ?...

logoplokies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: