24.7.12

Ο λύκος κι αν γέρασε…


Η κρίση σημαίνει φτώχεια, η οποία και θέλει καλοπέραση. Διακομματική παρέα βουλευτών βρέθηκε στον Αντώνη Ρέμο να πνίγει τον πόνο της, καθώς η Βουλή θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι.
Η παρέα επιδόθηκε και σε λουλουδοπόλεμο, όταν πήρε διαβεβαιώσεις ότι τα άνθη παράγονται στην Ελλάδα και θέλησε να τονώσει την εγχώρια παραγωγή…

Όσον...
αφορά τον Υπουργό που δεν μπορούσε τις προάλλες να τον βρει ούτε η Νικολούλη, εκτός από το Μαξίμου, εθεάθη σε μοντέρνο και νεανικό κλαμπ των βορείων προαστίων μαζί με ευάριθμη νεανική γυναικεία συντροφιά.

Να ξεσκάσει βγήκε λίγο ο άνθρωπος, έχοντας καταρρεύσει από τις κυβερνητικές ευθύνες…

Πάλι τα ίδια με την τρόικα. Τα ίδια επικοινωνιακά τεχνάσματα. Δηλώσεις, προειδοποιήσεις, απειλές. Ρεπορτάζ που διαψεύδονται την επομένη για να ισχύσουν ξανά την μεθεπόμενη…

Το μάθαμε το τροϊκάνικο παιχνίδι: τίποτα δεν μας φοβίζει πια…

Αν θέλουν τους κερνάμε στον Ρέμο. Δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε και βουλευτές να τους συνοδεύσουν. Αν δεν γουστάρουν τον Αντώνη, καταγγέλλουμε μονομερώς το Μνημόνιο, βγαίνουμε από την Ευρωζώνη και από τη Γιουροβίζιον.

Οι τροϊκανοί θα απελαθούν φορώντας τιμητικά τροκάνια τράγων, αρχηγών κοπαδιού..

Τίποτα δεν μας τρομάζει πια. Ειδικά από τη στιγμή που κάποιοι μεγαλόσχημοι των ΜΜΕ σπεύδουν να προεξοφλήσουν την αποτυχία της τρικομματικής Κυβέρνησης και προφητεύουν την έλευση του «κόκκινου» κεντροαριστερού (;;;) Τσίπρα…

Αν θυμηθούμε προηγούμενες προβλέψεις τους (Βενιζέλος στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Ντόρα στη ΝΔ, μακροχρόνια διακυβέρνηση ΓΑΠ, Κυβέρνηση Παπαδήμου τετραετίας) έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε…

Ενώ σε κατάσταση «επαγρύπνησης» βρίσκεται η ηγεσία του ΚΚΕ προετοιμάζοντας τη διαδικτυακή της αντεπίθεση. Η κριτική που δέχεται για το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου είναι σφοδρή.

Μόλις ετοιμαστεί το εγχειρίδιο για τον διαδικτυακό «πόλεμο», οι σύντροφοι θα ριχτούν με μανία στη μάχη κατά του καπιταλισμού.

Ο οποίος από ότι φαίνεται, μια χαρά αυτοκαταστρέφεται, χωρίς εξωτερικές βοήθειες…

Διαβάζουμε ότι «ο Μπιλ Κλίντον ήταν πλήρως ενημερωμένος για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος είπε στον πρωθυπουργό ότι πρόσφατα υποβλήθηκε και ο ίδιος σε χειρουργείο στο μάτι, προκειμένου να αφαιρέσει τον καταρράκτη που τον ταλαιπωρούσε.Πρόσθεσε, δε, αστειευόμενος, πως «είναι ένα από αυτά που παθαίνει ο άνθρωπος όταν γερνάει. Χρειάζεται να κάνεις επεμβάσεις στα ισχία ή στα μάτια, ακόμη και εμφυτεύματα στα μαλλιά. Όλα αυτά είναι για να καθυστερήσουν τη γήρανση».

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Αντώνης μόλις άκουσε για γεράματα και τα παρόμοια … έφτυσε στον κόρφο του.

Αλλά για να λέει ο …Βασίλης Κλίντονας ότι γέρασε, θα έχει δει τα αδιάψευστα σημάδια στο σημείο «Μόνικα».

Άσπρισε ο πρώην πλανητάρχης: κακά μαντάτα…

Δεν πρέπει να τον παίρνει από κάτω: και χάπια υπάρχουν …

Ο λόγος ενός Προέδρου που έμεινε στην ιστορία για τις …πνευματικές του αναζητήσεις, έχει πάντοτε βαρύνουσα σημασία…

Ο λύκος κι αν γέρασε…

Γιατί διαμαρτύρονται ηια την πισίνα του Κορυδαλλού; Με τόσα που χρωστάμε, όλοι ανεξαιρέτως είμαστε υποψήφιοι τρόφιμοι του ευαγούς Ιδρύματος. Ας βάλουν και ένα τζακούζι, ένα περιμετρικό μπαρ, ξαπλώστρες και λίγη μουσική να παίζει. Μια ζωή μισές δουλειές κάνουμε, σαν στέρνα είναι.

Αφήστε που μπορεί να δημιουργηθεί υδροβιότοπος εντός των φυλακών…

Με τόσο καλό κόσμο που αναμένουν πρέπει να φτιαχτεί και αίθουσα με τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα…

Ας το περάσουν στα έξοδα το τζάκι ως «κλίβανο αποτέφρωσης καυσόξυλων»…

Μ.Ο.
http://www.antinews.gr/2012/07/24/171979/#more-171979

Δεν υπάρχουν σχόλια: