1.7.12

«Φεύγω από το σπίτι μου»...


Για τη ληστεία και την απόφαση του να μετακομίσει μιλάει ο Γιώργος Δώνης...
Εδώ και καιρό, ο Γιώργος Δώνης και η οικογένεια του έχουν αποφασίσει να μετακομίσουν. Να αφήσουν το σπίτι στην Κηφισιά, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και... διότι πλέον θεωρείται μεγάλο για τις ανάγκες της οικογένειας.

«Έτσι κι αλλιώς, είχαμε αποφασίσει να αλλάξουμε σπίτι», δήλωσε στη Real News ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε τους λόγους.

«Ο γιος μου ο Τάσος, φεύγει για Ιταλία, εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη και πλέον το σπίτι αυτό είναι πολύ μεγάλο. Όμως, το είχαμε συζητήσει με τη Δέσποινα εδώ και καιρό, γιατί το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο. Το σπίτι συνορεύει με το ρέμα, το οποίο αποτελεί πολύ καλή κρυψώνα αλλά και έξοδο διαφυγής. Μάλιστα, είχαμε ανάλογα κρούσματα σε πολλά σπίτια, στη συγκεκριμένη περιοχή. Τώρα, απλώς θα επισπεύσω τις διαδικασίες».

Πρόκειται για κάτι απολύτως λογικό, καθώς είναι η τρίτη φορά που κακοποιοί εισβάλλουν στο σπίτι. Ο Γ. Δώνης θεωρεί πολύ πιθανό να είναι οι ίδιοι. «Έτσι σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω. Είναι πιθανό να πρόκειται για τους ίδιους κακοποιούς, που γενικότερα έχουν δράσει σε διάφορα σπίτια της περιοχής».
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: