24.7.12

Μια ξεχασμένη ιστορία ...



...που αποκαλύπτει γιατί ο Νίκος Σίμος δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Γ. Βλαστάρη στην ΕΡΤ...

Η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γιάννη Βλαστάρη για την ΕΡΤ από την αρχή που έπεσε στο τραπέζι ήταν προβληματική. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί στις ενστάσεις του Μαξίμου… Σήμερα όμως θα... αποκαλύψουμε τους βαθύτερους λόγους – μεταξύ άλλων φυσικά, που η υποψηφιότητα Βλαστάρη δεν θα μπορούσε να έχει μέλλον, από τη στιγμή που ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος είναι ο μόνος που έχει «κλειδώσει» για την ΕΡΤ!

Η μικρή ιστορία που ακολουθεί στην ουσία αποκαλύπτει γιατί ο Νίκος Σίμος και ο Γιάννης Βλαστάρης δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν: οι δύο δημοσιογράφοι πρωτογνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν περίπου πριν 20 χρόνια στο ιστορικό περιοδικό «ΕΝΑ», όταν αυτό είχε περάσει στην ιδιοκτησία του Κοσκωτά! Διευθυντής του περιοδικού ο Νίκος Σίμος, ενώ διευθυντής σύνταξης ο Γιάννης Βλαστάρης. Οι δύο άνδρες κατάφεραν να συνυπάρξουν λίγο περισσότερο από έναν χρόνο… Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο της εποχής, αναφέρουν σήμερα ότι ο Νίκος Σίμος τελικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση δεχόμενος εκ των έσω και από υφισταμένους του πισώπλατα «χτυπήματα». Στη συνέχεια η ιδιοκτησία προχώρησε σε αλλαγές στο περιοδικό και σύντομα ο Γιάννης Βλαστάρης ανέλαβε τη διεύθυνση του περιοδικού, έχοντας στο πλάι του ως στενό συνεργάτη, σημερινό διευθυντή ενθέτων περιοδικών!

Παραβλέποντας λοιπόν τα παιχνίδια της μοίρας, σε μία τόσο μικρή πιάτσα όπως αυτή των ελληνικών μίντια, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι, μοιραία μόνο ο ένας από τους δύο θα είχε την τύχη να ανέβει στην ΕΡΤ και αυτός δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο, Νίκο Σίμο!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: