10.7.12

Καλοκαιριατικη "ψυχρολουσία" για Καμίνη..


Νέα αποχώρηση απο την παράταξη του...
Καλοκαιριάτικη "ψυχρολουσία" για τον Γιώργο Καμίνη, αφού ανεξαρτοποιήθηκε από τη παράταξη του και η πρώτη σε ψήφους, Άννα Φιλίνη!

Η δημοτική σύμβουλος με επιστολή, που έστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Μπέη τονίζει ότι...
"με αφορμή το αίτημα της δημοτικής αρχής να παραιτηθώ από μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου είχα εκλεγεί από το δημοτικό συμβούλιο ως μέλος της πλειοψηφίας τον Ιανουάριο του 2011, παρά την ενεργό συμμετοχή μου σε αυτή, προκειμένου να γίνει νέα εκλογή των μελών της Επιτροπής από τη πλειοψηφία, σας δηλώνω την αποχώρηση μου από τη παράταξη "Δικαίωμα στην Πόλη" και την ανεξαρτοποίηση μου ως Δημοτική Συμβούλου".

Στη συνέχεια της επιστολής, η Α. Φιλίνη εξηγεί την αποχώρηση από τη παράταξη-Καμίνη, ότι : "οφείλεται στη γνωστή στο Δημοτικό μας Συμβούλιο γενικότερη πολιτική διαφωνία μου, με σειρά συγκεκριμένων επιλογών ήδη πριν από την κατάργηση και συγχώνευση του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων (ΠΟΔΑ)...". Οργανισμό στον οποίο η Α. Φιλίνη ήταν πρόεδρος ως τον Νοέμβριο του 2011.

Στο τέλος, επικαλείται, την δραστήρια συμμετοχή της στη νικηφόρα εκλογική μάχη του 2010, "καρφώνει" τον δήμαρχο Αθηναίων, υπογραμμίζοντας, ότι ήταν η πρώτη σε ψήφους και καταλήγει: "η συμμετοχή των κομμάτων που απαρτίζουν τη παράταξη στη σημερινή συγκυβέρνηση της χώρας, με οδηγεί στη πλήρη ανεξαρτοποίηση μου απ' αυτήν..."

Η Α. Φιλίνη είναι η τέταρτη σύμβουλος του Γ. Καμίνη, που τα "βροντάει" σε 18 μήνες θητείας της δημοτικής αρχής. Έχουν προηγηθεί ο Αλέξανδρος Τοπάζης, η Ευφροσύνη Δοξιάδη και η Ρέα Γαλανάκη.
Θυμίζουμε επίσης, ότι στο ξεκίνημα μόλις, είχαν παραιτηθεί από αντιδήμαρχοι και οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Φώτης Προβατάς, τους οποίους όμως επανέφερε ο Γ. Καμίνης στον πρώτο "ανασχηματισμό", ενώ έντονες αναταράξεις είχαν προκληθεί και από τους Φίλιππο Δραγούμη (αφορμή το "ξήλωμα" των "αγανακτισμένων" από το Σύνταγμα), Γιάννη Σφακιανάκη (φέρεται ως εμπλεκόμενος σε παράνομη υπόθεση στο ΚΥΑΔΑ).
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...
Κατά τα άλλα, ο δήμαρχος της Αθήνας ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης κι' αύριο έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: