28.7.12

Νίκη των συντεχνιών οι αλλαγές στο νόμο για τα ΑΕΙ, λέει ο καθηγητής Ι.Γρυσπολάκης...


Επιστολή προς τους βουλευτές, σε σκληρή γλώσσα, κατά των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν στο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση έστειλε ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής Ιωακείμ Γρυσπολάκης.

«Από σήμερα θα γνωρίζουν όλοι οι πολίτες ότι αν δεν θέλουν να... εφαρμόσουν ένα νόμο θα κωλυσιεργούν στην εφαρμογή του και η Πολιτεία θα τους επιβραβεύει. Όσοι δε αφελείς θελήσουν να υπερασπιστούν και να εφαρμόσουν ένα νόμο, ας γνωρίζουν ότι θα χλευαστούν και θα γελοιοποιηθούν» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρύτανης.

Θέτοντας, εξάλλου το ερώτημα, «μετά από αυτό, με ποιο ηθικό ανάστημα θα έλθουν οι κυβερνώντες να απαιτήσουν από τους φοροφυγάδες να πληρώσουν φόρους;», ο κ. Γρυσπολάκης προσθέτει: «Έτσι δεν μένει παρά να ομολογήσω δημοσίως ότι οι πρυτάνεις και οι άλλοι συνδικαλιστές, που με την ανομία τους γελοιοποίησαν 255 από τους 300 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων (συμπεριλαμβανομένων του πρωθυπουργού και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ) που ψήφισαν τον νόμο 4009/11, πέτυχαν την απενεργοποίησή του, παραβαίνοντας οι ίδιοι κατάφωρα τις ακαδημαϊκές αρχές, το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους. Αυτή είναι η νίκη των συντεχνιών».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: