14.7.12

Μάριος Λώλος «Η είδηση βγαίνει δύσκολα και υφίσταται διωγμό»...


Εγκαινιάστηκε στο Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, η Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Κλίκ σ’ ένα θέμα» στην οποία συμμετέχουν 9 δημοσιογράφοι και φωτογράφοι της Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις ο Πρόεδρος της.... Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Χρήστος Μπεχλιβάνος, ανέφερε πως η Εκθεση, θα λειτουργήσει για 10 μέρες στα Τρίκαλα και από το Φθινόπωρο θα «ταξιδέψει» για άλλες Θεσσαλικές πόλεις.

Στην Έκθεση, υπήρξε και παρουσίαση μιας σοκαριστικής έρευνας για το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα από την Γ. Γραμματέα της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Χριστίνα Ζαχοπούλου.

Παρών στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, που τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι χαρά και τιμή μας να βλέπουμε στην Επαρχία τέτοιες εκθέσεις» για να προσθέσει για την προαναφερόμενη έρευνα πως «τα προβλήματα των φωτορεπόρτερ υπήρχαν και πριν την οικονομική κρίση, αλλά βαθαίνουν. Είναι επικίνδυνο το επάγγελμα, ασκείται βία και η είδηση βγαίνει δύσκολα και είναι σε δίωξη»…

Στην έκθεση φωτογραφίας μετέχουν οι Βασίλης Αγοραστός, Θανάσης Βογιατζής, Αλέξανδρος Ζαούτσος, Θανάσης Καλλιάρας, Δημήτρης Κατσανάκης, Βασίλης Ντάμπλης, Ηλίας Παγανός, Ελένη Παπαθανασίου και Αχιλλέας Τραγούδας.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: