30.7.12

Κεδίκογλου: «Δεν είναι όλα τα μέτρα στο τραπέζι »...


Σήμερα κλειδώνουν τα νέα μέτρα...

«Δεν είναι όλα τα μέτρα που ακούγονται στο τραπέζι» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου στον Real Fm 97.8. «Σε αυτή την δύσκολη φάση καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαια» σημείωσε ο... κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος υποστήριξε πως σήμερα πιθανότατα θα «κλειδώσουν» τα νέα μέτρα.

Παράλληλα τόνισε πως με τα μέτρα ύψους 11,5 δισ ευρώ η χώρα θα ανακτήσει και πάλι την αξιοπιστία της «Θέλουμε την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να χτυπήσουμε την ανεργία».

Δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις διαρροές που υπάρχουν κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνει η διαπραγμάτευση για την αλλαγή των όρων του μνημονίου»

«Η επαναδιαπραγμάτευση θα είναι μακρά και συνεχής και θα εξαρτάται κάθε φορά από την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην διαπραγμάτευση. Θα πρέπει να αποφύγουμε κινήσεις τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτούν ορισμένοι και να εξοβελίσουν την χώρα εκτός ευρώ».

Ο Σίμος Κεδίκογλου κράτησε χαμηλούς τόνους για την συνάντηση των Προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πριν από την σύσκεψη στο Μαξίμου.

«Δεν βλέπω κανένα μέτωπο στην συνάντηση του Ευ Βενιζέλου με τον Φώτη Κουβέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: