26.7.12

Ομαδική... ερώτηση βουλευτών της ΝΔ με πρωτοβουλία του Δάνη Τζαμτζή!...


Ρωτάνε τον υπουργό Οικονομικών για το πετρέλαιο θέρμανσης!
"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν" φαίνεται πως σκέφτηκε ο Δάνης Τζαμτζής και με πρωτοβουλία του κατατέθηκε μία ομαδική ερώτηση 31 βουλευτών προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Η ερώτηση αφορά στην...
εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή του κίνησης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί τον εφιάλτη των φτωχών ελληνικών νοικοκυριών, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει η 15η Οκτωβρίου».

Αναλυτικά, οι βουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν ότι «η τιμή λιανικής ανα 1.000 λίτρα από 950,8 ευρώ που είναι σήμερα θα πάει στα 1.281,7 ευρώ» και εξηγούν ότι «η τιμή αυτή στο πετρέλαιο θα "τσουρουφλίσει" κυριολεκτικά την κάθε οικογένεια και ιδιαίτερα τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, τους πολύτεκνους και άλλες ομάδες συμπολιτών μας που είναι φτωχοί».

Στην ερώτηση τους οι βουλευτές τονίζουν πως το θέμα «καίει» περισσότερο τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας και ζητούν από τον Στουρνάρα να τους ενημερώσει «τι προτίθεται να πράξει, ποιες κατηγορίες πολιτών θα στηριχθούν και με ποιο τρόπο, ποιο θα είναι το ύψος της χρηματικής υποστήριξης;»...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: