25.7.12

«Έλα εντάξει πες την αλήθεια…κάνετε πλάκα στον Βενιζέλο»...


Το γνωστό ανέκδοτο παραφρασμένο στην πολιτική που ακολουθεί ο ΔΟΛ τον τελευταίο καιρό ταιριάζει γάντι.
Μετά τις αγιογραφίες σε Σαμαρά και Τσίπρα και ταυτόχρονα τις αρνητικά χρωματισμένες (πρόσφατες) ιστορικές αναφορές στο πρόσωπο του Β. Βενιζέλου για τις οποίες αναφερθήκαμε σε...
προηγουμένη ανάρτηση μας, το Συγκρότημα ξαναχτύπησε με τον πλέον συμβολικό τρόπο. Στην στήλη του «Αγιογραφίες» στα ΝΕΑ ο καλός συνάδελφος Δ. Μητρόπουλος φιλοτέχνησε μια αγιογραφία αυτή τη φορά του έτερου κυβερνητικού ετέρου, του Φ. Κουβέλη. Ετσι οι κεντροαριστεροί αναγνώστες των εντύπων του ΔΟΛ οι οποίοι δύσκολα θα έκαναν την κίνηση να ρίξουν την ψήφο τους προς τα δεξιά βομβαρδίζονται το τελευταίο διάστημα από θετικά μηνύματα για τους κομματικούς σχηματισμούς στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ.

Για να λέμε βέβαια όλη την αλήθεια επειδή ρωτήσαμε και αναζητήσαμε μια εξήγηση για αυτή τη νέα κίνηση του ΔΟΛ άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει στα ενδότερα της Μιχαλακοπούλου μας είπαν ότι η θετική στάση απέναντι στον Κουβέλη έχει να κάνει με την προσπάθεια να στηριχτεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κυρίως στα εσωκομματικά του μέτωπα, ώστε να στηρίξει και εκείνος την κυβέρνηση όσο περισσότερο και όσο πιο δυνατά γίνεται, για να μην υπάρξει νέα πολιτική κρίση στην χώρα.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: