25.7.12

ΑΕΚ: Καίγεται για φορολογική ενημερότητα και εγγυητική τραπέζης...


Τρέχουν και δεν φτάνουν στην ΠΑΕ για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα
Ως αύριο (Πέμπτη 26/7) το απόγευμα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να έχει καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) τον απαιτούμενο φάκελο για τη συμμετοχή της στο...
πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2012-13. Το γεγονός ωστόσο ότι παραμένει απλήρωτη η ληξιπρόθεσμη (από τον περασμένο Οκτώβριο) δόση του «άρθρου 44» καθώς επίσης και κάμποσες ακόμα προς την Εφορία από παλαιότερη ρύθμιση των χρεών της εταιρείας, δυσκολεύει την απαραίτητη έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

Δίχως αυτήν, η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την απαιτούμενη εγγυητική τραπέζης που πρέπει απαραίτητα να συμπεριληφθεί στον σχετικό φάκελο που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ προκειμένου η Ενωση να έχει πραγματικές πιθανότητες συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλλος θα προσπαθήσει να πετύχει σήμερα (25/7) την παροχή προσωρινής φορολογικής ενημερότητας για την εταιρεία προκειμένου να προχωρήσει (σήμερα ή αύριο το πρωί) και στην εξασφάλιση της εγγυητική τραπέζης που πρέπει να υπάρχει στον σχετικό φάκελο ο οποίος (μαζί με άλλων ομάδων) θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή την Παρασκευή (27/7).

Φευγάτοι Καράμπελας-Κοντοές
Εν τω μεταξύ δύο ακόμα βασικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (και εκ των ελαχίστων εναπομεινάντων με εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία) βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου καθώς έχουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα ο αριστερός μπακ Νίκος Καράμπελας φέρεται ότι έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με γερμανικό σύλλογο και ζητεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να τον αφήσει ελεύθερο αποδεχόμενος νέο διακανονισμό των οφειλομένων προς εκείνον. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας την ελευθερία του και άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων.

Την ίδια ώρα ο δεξιός μπακ Γιάννης Κοντοές βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από τη Ρουμανία και την Πολωνία και αν προκύψει συμφωνία με κάποια εξ αυτών, ίσως θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με τον νυν συμπαίκτη του στην Ένωση...
BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: