17.7.12

Από το στούντιο μεταδόθηκε ο αγώνας της Εθνικής...


Μπορεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Νέων στην Εσθονία μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας που μετέδωσε την Κυριακή η ΕΤ1 να έσπασε τα κοντέρ σημειώνοντας 37,9% μέσο μερίδιο τηλεθέασης, η παραγωγή όμως ήταν ανύπαρκτη για το ... μέγεθος και τη σπουδαιότητα της συνάντησης! Και εξηγούμαστε, όχι μόνο δεν υπήρξε pre game και post game, δεν φρόντισαν καν οι ιθύνοντες της κρατικής να στείλουν απεσταλμένο στην Εσθονία να καλύψει το γεγονός! Έτσι, ο αγώνας μεταδόθηκε από το στούντιο!

Είναι δείγμα προχειρότητας την ύστατη στιγμή να τρέχεις για να εξασφαλίσεις τα δικαιώματα του αγώνα της Εθνικής σου ομάδας και να μην φροντίζεις να οργανώσεις μια υποτυπώδη παραγωγή χρεώνοντας το ταμείο σου με 1500 ευρώ! Τελικά, η Εθνική ομάδα έχασε τον αγώνα και δεν είχαμε πανηγυρισμούς… Τι θα γινόταν όμως, αν η Εθνική κατακτούσε το τρόπαιο και η μετάδοση τελείωνε με ένα απλό πλάνο του Κατίδη να σηκώνει την κούπα; Μπορεί λοιπόν η ΕΡΤ να στάθηκε τυχερή, οι εντυπώσεις όμως έμειναν! Κρίμα, διότι η αθλητική διεύθυνση της ΕΡΤ κινήθηκε γρήγορα μετά τον ημιτελικό για να διασφαλίσει τα δικαιώματα…

ΥΓ Τουλάχιστον οι ιθύνοντες φρόντισαν η ΕΡΤ να είναι παρούσα στα τελικά από την αρχή μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η οποία είχε απεσταλμένο μεταδίδοντας όλα τα παιχνίδια της Εθνικής!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: