19.7.12

Μετά την Πορτογαλία οι αποφάσεις...


Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει το μεταγραφικό του πλάνο και μετά τη χθεσινή συνάντηση των Ζαρντίμ, Βρέντζου και Κοβάσεβιτς αυτό που συμφωνήθηκε ήταν ότι.. όποιες αποφάσεις πάρει η διοίκηση θα γίνουν μετά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Πορτογαλία.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν βιάζονται σχετικά με την κατάρτιση του νέου ρόστερ της ομάδας και αυτό γιατί ήδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αρκετούς παίκτες στην διάθεσή του για να δουλέψει και πρέπει πρώτα να γίνει ένα "ξεκαθάρισμα" σε αυτούς και μετά να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Τα δεδομένα φυσικά για τα μεταγραφικά ισχύουν και δεν είναι άλλα από την επιθυμία για την απόκτηση του Γκρέκο από την Ρόμα, αλλά και αυτή του Ρουίς.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αργεντινού όλα δείχνουν ότι η διοίκηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα άλλαξε τη στάση της αναφορικά με τις απαιτήσεις για τον 18χρονο και αναμένεται οι συζητήσεις να αρχίσουν εκ νέου μεταξύ των δύο πλευρών μετά το "πάγωμα" από πλευράς Ολυμπιακού.

Αυτό που βγαίνει από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας είναι μία αισιοδοξία για την αλλαγή πλεύσης της διοίκησης της Χιμνάσια Λα Πλάτα κάτι που σημαίνει πως θα διαπραγματευτούν ξανά την μεταγραφή του νεαρού ταλέντου.

Στην περίπτωση του Γκρέκο τα πράγματα είναι μάλλον πιο απλά με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτησή του.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε το "Οκ" για τον ποδοσφαιριστή και η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" θα εντείνει τις συζητήσεις για την απόκτησή του και μόλις βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα (για το αν θα έρθει δανεικός ή με αγορά) τότε ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Αντίθετα η περίπτωση του Ροντρίγκες φαίνεται να απομακρύνεται και έτσι στον Ολυμπιακό το μόνο που μένει είναι να δουλέψει η ομάδα στα φιλικά της Πορτογαλίας και μετά να αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: