23.7.12

Συμβαίνει τώρα στο "Χίλτον"...


Βενιζέλος, Βερελής, Στουρνάρας τα λένε σε φιλική ατμόσφαιρα!...
kourdistoportocali
Δευτέρα ώρα 10.20 μ.μ.

Οι θαμώνες του ξενοδοχείου «Χίλτον» τρίβουν τα μάτια τους για να δουν καλύτερα! Αυτή την ώρα στο ίδιο τραπέζι δειπνούν οι ... Βαγγέλης Βενιζέλος, Χρίστος Βερελής και ο Γιάννης Στουρνάρας! Δείχνουν μάλιστα ευδιάθετοι και η σύνθεση της παρέας από μόνη της έρχεται να διαψεύσει τις πληροφορίες που θέλουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τον υπουργό Οικονομικών να γυαλίζουν τις καπνισμένες κάνες.

Η κρίσιμη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν επιτρέπει τις πολυτέλειες των προσωπικών αντεγκλήσεων εντός της κυβέρνησης και ο εφυής Βενιζέλος προτίμησε να τιθασεύσει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα για το καλό της χώρας.

Η παρουσία του Χρίστου Βερελή, υπόσχεται ένα ευχάριστο και δημιουργικό δείπνο για τους τρεις τους, μια και ο πρώην υπουργός και από τους ελάχιστους τεχνοκράτες -πολιτικούς διακρίνεται για το εξαιρετικό του χιούμορ και την σαφή εικόνα που έχει για την μεταρρύθμιση του κράτους. Ο Βερελής βρέθηκε πολύ πρόσφατα σε μία από τις υπερδυνάμεις του κοντινού μέλλοντος, την Ινδία, και έζησε από κοντά το οικονομικό θαύμα της. Οσο για τον Γιάννη Στουρνάρα ακόμη και οι φανατικοί αντίπαλοί του πιστώνουν την πρόσφατη θετική έκβαση του deal με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων. Όπως διαπιστώνουμε, για μια ακόμη φορά, στα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας εξακολουθούν να γράφονται κεφάλαια της πολιτικής ιστορίας του τόπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: