25.7.12

Ο πιο μαυρισμένος απ' όλους...


Ψυχολογικά προβλήματα, μου φαίνεται αρχίζουν να έχουν και οι βουλευτές της ΝΔ, που εφέτος στερήθηκαν (τουλάχιστον τα μέλη της κυβέρνησης και οι λεγόμενοι πιστοί βουλευτές) τα καλοκαιρινά μπάνια. Ήταν, τα μπάνια ένα θέμα συζήτησης ανάμεσα στους...

βουλευτές, λίγο προτού αρχίσει η συνεδρίαση της Κ.Ο.. Με τι ασχολούνται αλήθεια οι άνθρωποι, τέτοιες κρίσιμες ημέρες..

Άλλωστε ήταν εμφανής ο διαχωρισμός των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών από τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι πρώτοι ήταν πιο άσπροι από τους δεύτερους. Με ορισμένες όμως διαφοροποιήσεις.

Ο πρώτος, που παρατήρησε αυτές τις διαφοροποιήσεις ως προς το μαύρισμα ήταν (ο πιο... μαυρισμένος απ΄ όλους) πρώην Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής: «Άρη πολύ... άσπρο σε βλέπω ακόμα», είπε μόλις αντίκρυσε τον κ. Α. Σπηλιωτόπουλο. Ο κ. Καραμανλής εισήλθε στην αίθουσα ευδιάθετος, έπιασε συζήτηση με πολλούς βουλευτές (που επέμεναν να τον φωνάζουν...«προεδράρα») και χειροκρότησε πολλές φορές τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά.

Ο Άρης όμως είχε μία εξήγηση γιατί (κατ΄ εξαίρεση εφέτος) δεν έκανε ακόμα τα μπάνια του στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη, νησιά που συνήθως προτιμά.



ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: