3.7.12

Συνάντηση Δούρου - Τσάβες στη Βενεζουέλα...


Η καρδιά της παγκόσμιας Αριστεράς χτυπά στο Καράκας...
Στο πλευρό του Ούγκο Τσάβες θα βρεθεί η βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου, η οποία επισκέπτεται τη Βενεζουέλα, όπου θα χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας Αριστεράς το επόμενο τριήμερο.

Η «σκιώδης» υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί τον ... επικεφαλής του κόμματος, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Φόρουμ του Σάο Πάολο τα οποίο διεξάγεται στο Καράκας από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, καθώς ο ίδιος θα πρέπει να είναι παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ταξίδι με ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς το λατινοαμερικάνικο μέτωπο αριστερών κομμάτων ξεπερνά τα σύνορα της αμερικανικής ηπείρου και θεωρείται παγκόσμιο σύμβολο ενωτικής δράσης στο χώρο της Αριστεράς.

Στις επαφές της με τους ξένους ηγέτες της Αριστεράς την κυρία Δούρου συνοδεύει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, κ. Κώστας Ησυχος.

Κορυφαία στιγμή του προγράμματος θα είναι η ευκαιρία που θα έχει η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να παραβρεθεί σε ειδική τελετή στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: