9.7.12

Γκρίνιες και μουρμούρες στην Συγγρού...



Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό κόμμα που μετά το άνοιγμα της Βουλής δεν έχει ορίσει γραμματέα κοινοβουλευτικής ομάδας και τους τρεις κοινοβουλευτικούς της εκπροσώπους με αποτέλεσμα, να έχουν ήδη αρχίσει τα... όργανα στη Συγγρού.

Στα γαλάζια στελέχη επικρατεί εκνευρισμός και ενδεικτική του κλίματος της δυστοκίας που όπως λένε παρατηρείται στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας είναι η τοποθέτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου , μόνο για την τριήμερη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews ο Μάκης Βορίδης είναι έντονα δυσαρεστημένος καθώς μετά την μη υπουργοποίησή του περίμενε ότι θα αναλάμβανε πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος,κάτι που δεν έγινε.

Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται έντονα «χολωμένος» από τη στάση που κρατά το κόμμα απέναντί του καθώς εκτιμά ότι και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις σήκωσε το βάρος της εκπροσώπησης του κόμματος στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπλοκάρισμα οφείλεται στον Μανώλη Κεφαλογιάννη καθώς εαν του προταθεί η θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θέλει να είναι εκείνος πρωτος όπως ήταν και όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση.

Τη θέση του γραμματέα πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας θα διεκδικούσαν ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Βασίλης Κικίλιας.

Με επιστολή του μάλιστα προς τον πρωθυπουργό ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε την επιθυμία του. Ο Βασίλης Κικίλιας λίγες ώρες αργότερα πέρασε την πόρτα του σπιτιού του Σαμαρά και σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πάντως δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε τρίτη λύση καθώς υπάρχει χρόνος για την στελέχωση του κομματικού μηχανισμού.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: