13.7.12

Έφυγε από τον Κορυδαλλό σαν "Ροζ Πάνθηρας"...


Κourdistoportocali
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, η σωφρονιστική υπάλληλος που έχει «άμεση εμπλοκή» στην υπόθεση της απόδρασης κρατουμένης από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τις αναφορές ...
υπηρεσιακών παραγόντων των φυλακών Κορυδαλλού, «στις 18.00, η κρατούμενη με την αιτιολογία ότι ήθελε να παραλάβει χρώματα από γνωστό της πρόσωπο, έπεισε σωφρονιστική υπάλληλο να ανοίξει την πόρτα, παρά τα όσα αντίθετα προβλέπει ο κανονισμός του καταστήματος κράτησης». Όταν άνοιξε την πόρτα «δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο το οποίο αφού χτύπησε την υπάλληλο, απελευθέρωσε την κρατούμενη». Ο άγνωστος άνδρας και συνεργός της 43χρονης οπλοφορούσε.
Η σερβικής καταγωγής υπόδικος, η οποία ήταν και μέλος ομάδας καλαθοσφαίρισης, συμμετείχε στην γνωστή συμμορία «Ροζ Πάνθηρες» η οποία έχει διαπράξει μεγάλο αριθμό ληστειών σε κοσμηματοπωλεία.
Τέλος, από τον υπουργό Δικαιοσύνης διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες απόδρασης της 43χρονης, την οποία θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ έρευνα διεξάγει παράλληλα και η Ελληνική Αστυνομία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: