8.7.12

Ξεκατίνιασμα στη βουλή...













Ενας μαινόμενος Καμμένος άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς κατά του Χατζηδάκη, ο οποίος σηκώθηκε δυο φορές από το υπουργικό του έδρανο, για να απαντήσει μέσα σε μια ατμόσφαιρα σκυλοκαβγά..

Ο Καμμένος - ήταν ο καλύτερος Καμμένος - μίλησε απλά και καίρια, απευθυνόμενος στο κάθε πολίτη που τον καίει η φτώχεια και η ανεργία.
Ειρωνεύτηκε το Σαμαρά και το Βενιζέλο για τις εξυπνάδες και τα ποιήματα που ακούστηκαν στην αίθουσα και γενικά περιέγραφε με επιθετικό λόγο την θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα.
Μόνο που ...
στο τέλος, δεν χρειαζόταν ο σκυλοκαβγάς με το χατζηδάκη. Τον ρώτησε αν έχει καμιά σχέση με την εταιρεία που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο και χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 500 εκατομμύρια και όταν ο χατζηδάκης του απάντησε πως δεν γνωρίζει το θέμα, λέγοντας του "γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας " , του μπουμπούνισε ένα ακόμη πυροβολισμό:
Ενδιαφέρεσαι για τους αυτοκινητοδρόμους, του ανθρώπου που κάθε βδομάδα, στην εφημερίδα του, φιλοξενεί συνεντεύξεις σου .
Ο Χατζηδάκης ξαναπετάχτηκε έξαλλος από το έδρανο του. "Τι είναι αυτά που λέτε! Τι είναι αυτά που λέτε!".
Ο Τραγάκης προσπάθησε να κλείσει το επεισόδιο δίνοντας το λόγο στο Κουβέλη. Ο Καμμένος όμως , συνέχιζε από κάτω να λέει διάφορα - που δεν ακούγονταν από τα μικρόφωνα- κραυγάζοντας (αυτό τι χρειαζόταν?)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: