2.7.12

Το πρώτο «χτύπημα» του Αλέξη...



Να μην ιδιωτικοποιηθεί η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και μάλιστα με το ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα των εκατομμυρίων ευρώ που συζητείται, πρόκειται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προτίθεται να... επισκεφθεί ο ίδιος την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ώστε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους, αλλά και να στείλει μήνυμα στη νέα κυβέρνηση ως προς τον τρόπο αντιπολίτευσης που θα ακολουθήσει. Με ενδιαφέρον, άλλωστε, αναμένεται η ομιλία του σήμερα στο Economist, ομιλία που εκ των πραγμάτων αποτελεί την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αύριο Τρίτη συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η «σκιώδης κυβέρνηση» του ΣΥΡΙΖΑ, με τη χρέωση βουλευτών ανά υπουργείο.

Εγγραφή μελών

Από αύριο ξεκινά και η απευθείας εγγραφή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με βάση χθεσινή σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Συνδιάσκεψής του, μετατρέπεται σε ενιαίο κόμμα, με Συνδιάσκεψη τον Οκτώβριο και Ιδρυτικό Συνέδριο την άνοιξη.

Στην Κουμουνδούρου, πάντως, θεωρούν πως οι διαφορετικές προσεγγίσεις των συνιστωσών για την ενιαιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό του σχήματος.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: