18.7.12

Κως: Καθαρίστρια βρήκε σε κουφάλα δένδρου θησαυρό και τον παρέδωσε στην αστυνομία!..


Έναν θησαυρό βρήκε σε κουφάλα δένδρου μια εποχική υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου της Κω την ώρα που δούλευε. Επρόκειτο για χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, μέσα σε μια νάυλον τσάντα, πάνω από την οποία υπήρχαν διάφορα σκουπίδια. Η υπάλληλος άρχισε να καθαρίζει το...
κούφιο μέρος του δένδρου από τα σκουπίδια, οπότε και εντόπισε τη τσάντα την οποία έσυρε από τη θέση της και έκπληκτη βρέθηκε μπροστά στο θησαυρό.

Η ίδια ειδοποίησε την υπηρεσία της και την αστυνομία στην οποία και παραδόθηκε η τσάντα.

Εκτιμάται ότι τα χρυσαφικά ήταν κλεμμένα και οι δράστες τα έκρυψαν στη κουφάλα του δένδρου για να τα πάρουν αργότερα. Αλλά δυστυχώς γι' αυτούς τους πρόλαβε μια έντιμη εποχική υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου της Κω.

Για το θέμα αυτό από το γραφείο Τύπου του δήμου Κω εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Μια αξιέπαινη πράξη εποχικής υπαλλήλου του Δήμου μας που αξίζει την επιβράβευση.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό μέσα στην χειρότερη οικονομική κρίση που έχει περάσει ποτέ ο τόπος και η χώρα μας αποδεικνύει πως τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας αντιστέκονται σθεναρά και μέσα από την ενότητα και την συνοχή θα ξεπεράσουμε και πάλι τις συμπληγάδες.

Στην σημερινή (14.07.2012) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου της Κω ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ενημέρωσε το σώμα πως μία εποχική υπάλληλος της καθαριότητας βρήκε σε κουφάλα δέντρου ποσότητα χρυσαφικών και τιμαλφή, τα οποία, αφού ενημέρωσε αμέσως την υπηρεσία της, παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πράξης της υπαλλήλου του Δήμου μας, η Εκτελεστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη Δευτέρα το πρωί ο Δήμαρχος να δεχτεί την υπάλληλο και να την τιμήσει για την πράξη της που αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία".
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: