22.7.12

Μικρό καλάθι...


Επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα για τον ποιoν από τους ξένους ηγέτες θα δει πρώτον και πότε ο Αντώνης Σαμαράς, σας συμβουλεύω να κρατήσετε μικρό καλάθι στις πληροφορίες που σας σερβίρουν.

Η αλήθεια είναι... μία και την είδε, στο επίσημο σημειωματάριο του Μαξίμου, το γερακίνας μάτι που διαθέτω. Ο πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί πρώτα στο Παρίσι για να δει τον Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να τη «σπάσει» στη Μέρκελ, όπως ανοήτως κάποιοι υποστηρίζουν. Στο Βερολίνο θα πάει για συνομιλίες με τη «συντρόφισά» του, στο Λαϊκό Κόμμα, Μέρκελ.

Και έτσι είναι το σωστό, αφού ο Γάλλος πρόεδρος αφενός είναι σοσιαλιστής και αφετέρου υπολείπεται σε ισχύ, στα κοινοτικά όργανα, της Γερμανίδας καγκελαρίου. Το ταξίδι θα γίνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται και μία περατζάδα απο τις Βρυξέλες για συζητήσεις με Ρομπάϊ και Μπαρόζο. Η πλήρης ίαση, του ματιού του πρωθυπουργού, θα έχει επιτευχθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες, και πάντως πριν της Μεγαλόχαρης, καθώς όλα εξελίσσονται ομαλά, παρότι ο Αντώνης δεν είναι και ο πλέον φρόνιμος ασθενής.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: